Groei met ons mee!

Word nu lid

* Meet & Greet Experience

In Haarlemmermeer organiseren 7 vo-scholen een groots evenement voor vmbo-leerlingen. Voor dit nieuwe initiatief is uw hulp en steun nodig. De organisatoren van Meet Greet Experience is op zoek naar bedrijven die zich beschikbaar stellen op woensdag 2 februari in Claus Park Collection om het gesprek aan te gaan met misschien wel een toekomstige medewerker.

Vervolgens zal op dinsdag 15 februari een snuffelstage plaatsvinden. Een groep leerlingen zal meelopen in uw onderneming.

Daarnaast zullen de leerlingen ook kennismaken met verschillende mbo-scholen. Zo kan de leerling zien welke opleidingen er kunnen horen bij een bepaald beroep.

Zij zoeken dus ook contact met de verschillende mbo’s in de regio.

Vmbo-leerlingen zoeken vaak in hun eigen regio, waarin zij opgroeien en leren het beste midden in de maatschappij. Leerlingen staan voor de lastige opgave om in deze onzekere tijd keuzes te maken voor hun toekomst.

Het is de taak van scholen, bedrijfsleven en ouders om de leerling zich te kunnen oriënteren en ervaringen op te laten doen. Zodoende de mogelijkheden die zij hebben in onze maatschappij te kunnen onderzoeken. Zo kunnen zij allemaal hun plek vinden in de samenleving van morgen.

Meet Greet Experience is op zoek naar zowel beroepskrachten als opleidingsinstituten.

 

DOET U MEE?

Meld u aan via de website: meetgreetexperience.com of stuur een e-mail naar:

r.vandergeld@hvc.nl

k.welmers@hvc.nl

 

Meet Greet Experience

2 februari bij Claus Park Collection

15 februari Snuffeldag